Treningsleir i et shariadiktatur

Jeg er dypt opprørt når mitt elskede Roseborg planlegger treningsleir i et shariadiktatur.

Jeg var dypt opprørt da mitt elskede Roseborg planla treningsleir i et shariadiktatur, men heldigvis snudde de

Jeg elsker Rosenborg Ballklubb over alt på jord, og men nå dummer de seg kraftig ut når de planlegger en treningsleir for laget i shariadiktaturet De forente arabiske emirater som straffer småjenter som har blitt voldtatt og som har dødsstraff for frafall fra islam.

Oppdatering tirsdag formiddag. Ledelsen i Rosenborg har innsett at de har dummet seg ut, og avlyser treningsleir i Dubai etter sterke reaksjoner fra oss supportere.

Men tidligere i dag skrev jeg følgende epost til ledelsen i RBK, daglig leder og arrangementssjef Tove Moe Dyrhaug, hovedtrener, Kåre Ingebrigtsen, sportslig leder Stig Inge Bjørnebye og styreleder Ivar Koteng:

Kjære Tove, kjære Stig Inge, kjære Kåre, kjære Ivar, mitt kjære Rosenborg Ballklub som jeg elsker over alt på jord. Jeg kjenner dere som som meget fornuftige folk med beina på bakken, men hva er det dere holder på med nå?

Dere har selvfølgelig lest hva Kjernen har skrevet, og jeg er stolt over å tilhøre Kjernen som står opp for Rosenborgs verdier når dere svikter. Mange av oss har også underskrevet på oppropet Stopp Rosenborg sin treningsleir i Dubai!

Det smerter meg dypt at dere faktisk ønsker å ta med laget til en treningsleir i Dubai hvor småjenter dømmes for å ha blitt voldtatt av menn, hvor det er dødsstraff for frafall fra islam. Dette er ikke forenelig med verdiene vi er så stolte av. Vi som elsker Troillongan vil det aller beste for klubben, og det er dypt bedrøvelig at dere lar den norske stat være førende i denne saken.

Ivar, det holder ikke at du «tvilte deg frem til et ja, blant annet på grunn av sportslige hensyn».

Stig Inge, dere utviser særdeles dårlig lederskap når du blindt stoler på at den norske stat tar de riktige avgjørelsene. Hva betyr det når du sier at dere har gjort «grundige sjekker med norske myndigheter, og også det norske konsulatet der nede»? Vanligvis er du meget dyktig, men her har du rett og slett dummet deg ut, Stig Inge.

Jeg er ikke mer enn et vanlig medlem av Kjernen, selv om jeg har jobbet med kommunikasjon i 25 år. Hvis jeg kunne gi dere et velment råd, vil jeg rett og slett si: Legg dere flate, og be supporterne om unnskyldning.

mvh

Kristian Kahrs
93002522
kristiankahrs.com
et kaldt hode når det stormer | en krise er ikke alltid en krise | strategisk kommunikasjon

Leave a Reply