Skalp for en hodejeger

Jeg tilbyr min skalp til hodejegere som kunne tenke seg å jakte på mitt hode :)

Jeg tilbyr min skalp til hodejegere som kunne tenke seg å jakte på mitt hode 🙂

Jeg har fått mange positive svar og en veldig hyggelig tilbakemelding når jeg har tilbudt min skalp til potensielle hodejegere i Oslo.

Mens jeg er i Tigerstaden fra 23. til 31. oktober, håper jeg å ha mange møter med de som kan rekruttere noen som meg inn i interessante oppdrag. LinkedIn er strålende på segmentering, og dermed var det bare å finne de blant mine kontakter som var hodejegere i Oslo. For hodejegere er det viktig å ha et bredt nettverk, og de fleste av dem har hundrevis, noen over 1000, felles kontakter med meg.

Da sendte jeg eposter til de aktuelle med emnefeltet Skalp for en hodejeger, i følgende format:

Kjære <navn på hodejeger>

Siden vi er kontakter på LinkedIn, med XXX felles kontakter, vil jeg gjerne tilby deg min skalp til deg som hodejeger. Natt til mandag sitter jeg på toget til Oslo hvor jeg skal ha møter med kommunikasjonsfolk og andre næringslivsledere, og jeg tar toget tilbake til trøndersk jord tirsdag 31. oktober klokka 1402 fra Oslo S.

I tiden jeg er i Oslo lurer jeg på om jeg kan få komme til deg for en kopp kaffe, og da lurer jeg på om du kan vurdere om mitt hode er noe det skal jages på. I min LinkedIn-artikkel To år med krisekommunikasjon forteller jeg noe om spisskompetansen min, om det å veilede folk som kan ha dummet seg ut i media. Likevel er det ikke krisepreget når jeg hjelper næringslivsledere med å bedre sin strategiske kommunikasjon, som jeg også skriver om i den artikkelen. Se gjerne min fyldige og klikkbare CV.

mvh

Kristian Kahrs
93002522

En av hodejegerne jeg skrev til jobber ikke lenger som hodejeger, og han sendte meg følgende svar:

Takk for mail. Jeg driver kun med karriererådgivning, ikke med rekruttering. Men jeg ønsker deg riktig lykke til. Jeg liker din måte å sende ut mail til mulige interesserte hodejegere.

Jeg skal faktisk anbefale mine kunder å gjøre det samme!

God helg!

Sånne tilbakemeldinger er hyggelig, og det vil bli mange gode møter i Oslo. 🙂