En kaffe i Oslo?

Min beste venn Samuil Petrovski en god illustrasjon på hva en kopp kaffe kan brukes til. Jeg har ikke møtt noen som er så god på relasjonsbygging som det han er.

Min beste venn Samuil Petrovski en god illustrasjon på hva en kopp kaffe kan brukes til. Jeg har ikke møtt noen som er så god på relasjonsbygging som det han er.

Her er eposten jeg sendte til alle mine LinkedIn kontakter i kveld

Kjære LinkedIn kontakter (English below)

Jeg har noen tusen LI kontakter, men det er ikke fordi jeg synes det er morsomt å ha flest mulig kontakter. Jeg ser på hele nettverket mitt som potensielle samarbeidspartnere, og derfor vil jeg sende maksimum to eposter årlig til alle mine kontakter. Dette blir den siste eposten i år. Hvis du ikke vil ha flere slike eposter, vær snill å slette meg fra nettverket ditt.

I kveld setter jeg meg på nattoget fra trøndersk jord til Tigerstaden. Jeg elsker tog, og jeg setter snuten tilbake til trøndersk jord 31. oktober klokka 1402 fra Oslo S. I Oslo skal jeg møte næringslivsledere for å se om jeg kan hjelpe med å bedre deres strategiske kommunikasjonen, og jeg skal også ha møter med kommunikasjonsfolk for å lære mer om det jeg har blitt god på de siste par årene, nemlig krisekommunikasjon. Les gjerne mine artikler To år med krisekommunikasjon og Skalp for en hodejeger på min nye nettside kristiankahrs.com.

Toget ankommer Oslo S. klokka 0650 i morgen tidlig. Er det noen av mine kontakter som vil starte dagen med en morgenkaffe med meg? Ellers har jeg første møte klokka 1330. Jeg vil også treffe så mange som mulig på de ni dagene jeg er i Oslo.

mvh

Kristian Kahrs
kristiankahrs.com
93002522

Men nå får fotballen all oppmerksomhet. Jeg satser på at Troillongan knuser Brann i Bergen

Dear LinkedIn connections

I have a few thousand LI contacts, but that is not because I collect contacts for fun. All of my contacts are potential partners for future cooperation, and therefore I’d like to send maximum to annual emails to all my contacts. This is the last email I send this year. If you do not want emails like this, please delete me from your network.

Most of the content on my new website kristiankahrs.com is in Norwegian, but please visit my clickable resume where I have links to a lot of things I have done in life. I have not lived a boring life!

Sincerely
Kristian Kahrs